Olasz receptek

Oldalak

  • Főoldal
  • Tartalomjegyzék
  • Országok Ízek - Ízek Országa Nemzetek konyhaművészete

HÚSÉTELEK


Abruzzói sertéssült
Bélszínszeletek Medici módra
Bélszínszeletek Rossini módra
Borjú- vagy tehénpacal (római recept)
Casanova pecsenye
Fekete tőkehalszeletek almaborban
Firenzei húslepény
Firenzei sertésborda
Florentin pacal (Trippa alla Fiorentina)
Gyöngytyúk fehérborban
Halrudacskák tárkonyos zöldbabsalátával.
Invortini
Májas hústekercs zsályás töltelékkel
Milánói, az olasz konyha kedvelőinek.
Milánói gombóc
Milánói polpetti
Milánói rakott felsál
Milánói szívszeletek
Monacói töltött csirke
Mozzarellás csirke
Nápolyi húsgombóc
Nápolyi pecsenye
Nápolyi vagdalt hús
Olasz báránysült
Olasz csirke 1.
Olasz csirke 2.
Olasz göngyölt hús
Olasz húsgombóc
Osso buco milánói rizottóval
Palermói máj
Palermói sült hal
Palermói vacsoratál
Pármai csirke
Rakott csirke olasz módra
Rombuszhal-szeletek salátaágyon
Római báránysült
Római szelet
Saltimbocca 1.
Saltimbocca 2.
Saltimbocca alla Romána 1. (Ínyencfalatok római mó...
Saltimbocca alla Romána 2.
Sorrentói bárányborda
Sült csirke olaszosan
Szarvasgerinc olaszos módra
Tengeri herkentyűk nagykagylóval
Toledói csirke
Toledói tokány
Toledói töltött csirke
Tonhalpástétom
Toscanai sertéscsülök
Toscanai sertéssült
Veronai rablópecsenye
Vitello tonnató

Küldés e-mailbenBlogThis!Megosztás az X-enMegosztás a FacebookonMegosztás a Pinteresten
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Histats

Képablak téma. Üzemeltető: Blogger.